Ponuka práce > Vedúci výroby (mäsové výrobky)

Vedúci výroby (mäsové výrobky)

Náplň práce

- zabezpečenie procesu výroby mäsových výrobkov a polotovarov pre koncového užívateľa
- organizácia práce, vedenie a motivácia personálu
- sledovanie trendov, implementácia nových receptúr a technologických postupov do výrobného procesu
- spolupráca na cenotvorbe, kalkuláciách
- tvorba noriem a výrobných postupov
- riadenie zásob a surovín výrobkov
- zodpovednosť za plnenie plánu množstva a kvality výroby
- aktívna účasť na výstavách a veľtrhoch

Požiadavky

- prehľad a znalosť rôznych druhov mäsa a mäsových výrobkov
- min. 5 ročné skúsenosti v oblasti varenia, spracovania mäsa a mäsových výrobkov, prípadne v potravinovom priemysle
- prax na pozícii šéfkuchár alebo priama skúsenosť s vedením mäsovej výroby
- organizačné schopnosti, skúsenosť s vedením tímu

Informácie o pozícii

  • Grafton Recruitment SK
  • Prešov (Prešovský kraj)
  • Odvetvie: Gastronomia a hotelierstvo,
  • Plat: Od 1500 EUR do 2500 EUR
  • Typ pracovného pomeru: Plný úväzok
  • Benefity: - flexibilná pracovná doba - zabezpečené teplé stravovanie priamo na pracovisku - vianočný príspevok - teambuildingové aktivity - príspevky na voľnočasové aktivity - ďalšie vzdelávanie
  • Miesto pracoviska: Poprad
Odpovedať na inzerát